Video

Video produk

Spreader kacida efisien keur Wadahna angkutan barang

Spreader pikeun Angkutan Wadahna mangrupikeun alat-alat béaya rendah anu dianggo ku forklift pikeun mindahkeun wadah kosong.Unit nu engages wadahna dina hiji sisi wungkul tur bisa dipasang dina forklift kelas 7-ton pikeun kotak 20-suku, atawa forklift 12-ton pikeun wadahna 40-suku.Sajaba ti éta, alat-alat ngabogaan fungsi positioning fléksibel, nu bisa ngangkat peti tina 20 nepi ka 40 suku jeung peti tina sagala rupa ukuran.

OEM kualitas luhur mower padang rumput hejo Rotary

Mower padang rumput hejo BROBOT mangrupikeun alat anu kuat anu dilengkepan ku rupa-rupa fitur canggih anu dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng fungsionalitasna.Salah sahiji fitur utami nyaéta kotak gear anu ngabubarkeun panas, anu ngajamin kinerja anu optimal sanajan dina kaayaan setrés anu luhur.

Mower padang rumput hejo digabungkeun

Bolang digabungkeun mower padang rumput hejo, pangalaman gawé alus teuing, gampang ngadalikeun rupa bumi kompléks

BROBOT jepitan bal jarami, ngarobah tumpukan jarami jadi harta!

BROBOT straw bale clamp mangrupikeun pembantu anu penting pikeun patani!Bisa gampang dipasang dina forklift pikeun gampang nyokot silage, bales na bales.Jepitan bale jerami ieu merenah sareng gampang dianggo, anjeun ngan ukur peryogi hiji sentuhan pikeun ngarengsekeun operasi, ngajantenkeun produksi pertanian anjeun langkung efisien.Dina waktu nu sarua, BROBOT jerami bale clamps ogé ngarojong kustomisasi, sarta bisa ngaropea rupa diaméter sarta ukuran nurutkeun pangabutuh anjeun, sabenerna merealisasikan on-demand kustomisasi pikeun minuhan kabutuhan béda Anjeun.Hayu BROBOT jepitan bale jepitan jadi lalaki-leungeun katuhu anjeun dina produksi tatanén, nyieun produksi tatanén anjeun gampang tur leuwih nikmat!