Asesoris mesin konstruksi

  • Merenah tur efisien mesin handler ban

    Merenah tur efisien mesin handler ban

    Alat panangan ban BROBOT mangrupikeun produk inovatif anu dirancang khusus pikeun industri pertambangan.Éta tiasa dipasang dina loader atanapi forklift pikeun dipasang sareng puteran ban ageung sareng alat konstruksi.Unit ieu tiasa nampung ban dugi ka 36,000 lbs (16,329,3 kg) sareng ogé gaduh gerakan gurat, asesoris gandeng gancang opsional, sareng ban sareng rakitan pasisian.Salaku tambahan, unit gaduh sudut swivel awak 40 °, masihan operator kalenturan sareng kontrol anu langkung ageung dina lingkungan anu aman tina konsol terpadu.

  • Spreader kacida efisien keur Wadahna angkutan barang

    Spreader kacida efisien keur Wadahna angkutan barang

    Spreader pikeun Angkutan Wadahna mangrupikeun alat-alat béaya rendah anu dianggo ku forklift pikeun mindahkeun wadah kosong.Unit nu engages wadahna dina hiji sisi wungkul tur bisa dipasang dina forklift kelas 7-ton pikeun kotak 20-suku, atawa forklift 12-ton pikeun wadahna 40-suku.Sajaba ti éta, alat-alat ngabogaan fungsi positioning fléksibel, nu bisa ngangkat peti tina 20 nepi ka 40 suku jeung peti tina sagala rupa ukuran.Alatna basajan sareng gampang dianggo dina modeu telescoping sareng gaduh indikator mékanis (bendera) pikeun ngonci / muka konci wadahna.

  • Kepala penebangan dinamis: kakuatan optimal sareng kontrol pikeun panyabutan tangkal

    Kepala penebangan dinamis: kakuatan optimal sareng kontrol pikeun panyabutan tangkal

    Modél: XD

    bubuka:

    Lamun Anjeun keur pilari sirah mesin tebang serbaguna tur efisien, kasampak aya salajengna ti BROBOT.Kalayan rentang diaméterna 50-800mm sareng sauntuyan fitur, BROBOT mangrupikeun alat pilihan pikeun rupa-rupa aplikasi kehutanan.Salah sahiji fitur utama BROBOT nyaéta kadalina.Struktur kabuka sareng kadali anu tepat ngajantenkeun operasi langsung.Gerakan ngadengdekkeun 90-gelar BROBOT, kamampuan nyoco gancang sareng kuat sareng kamampuan penebangan, awét sareng tiasa gampang ngadamel sagala rupa tugas penebangan kehutanan.The BROBOT motong sirah boga pondok, konstruksi sturdy, roda feed badag sarta énergi branching alus teuing.

  • Kepala penebangan canggih: ningkatkeun kinerja pakakas kehutanan

    Kepala penebangan canggih: ningkatkeun kinerja pakakas kehutanan

    Modél: CLruntuyan

    bubuka:

    Mesin tebang BROBOT séri CL nyaéta sirah panyawat kalayan desain anu alit sareng endah, anu khusus dianggo pikeun motong dahan tatanén, kehutanan sareng tatangkalan sisi jalan kota.Sirahna tiasa dikonpigurasikeun ku panangan telescoping sareng modifikasi kendaraan numutkeun kabutuhan pangguna, anu cocog pisan pikeun operasi anu peryogi kalenturan.Kauntungannana runtuyan CL mesin tebang téh nya éta bisa motong dahan jeung trunks diaméterna béda, nu ngajadikeun eta alat pisan praktis.Runtuyan CL of harvester huluna dijieun kalayan bahan kualitas luhur pikeun kakuatan sarta durability.Sirah tiasa gampang digantelkeun kana sababaraha jinis alat sapertos kendaraan umum, excavator sareng telehandler.Naha dina kehutanan, tatanén atanapi pangropéa kotamadya, versatility handpiece ieu ningkatkeun produktivitas sareng ngahémat waktos.

  • rotator Dengdekkeun inovatif: kontrol seamless pikeun ngaronjat precision

    rotator Dengdekkeun inovatif: kontrol seamless pikeun ngaronjat precision

    BROBOT Tilt Rotator mangrupikeun alat anu cocog pikeun rékayasa sipil anu ngamungkinkeun para insinyur ngalaksanakeun sababaraha pancén langkung gancang sareng éfisién.Firstly, coupler gancang handap rotator Dengdekkeun ngamungkinkeun asesoris béda bisa dipasang dina waktu anu singget.Ieu nyayogikeun insinyur langkung seueur pilihan sareng kalenturan pikeun masang asesoris anu pas upami diperyogikeun pikeun ngarengsekeun tugas anu béda.Kadua, rotator miring ngamungkinkeun alur kerja anu tangtu, ngahémat waktos sareng artos ku nuturkeun sekuen operasi anu tangtu salami damel.Salaku conto, nalika peletakan pipa, penggalian dilakukeun heula, teras pipa diposisikan, sareng tungtungna disegel sareng dikomprés.

  • harga pabrik affordable kayu grab DX

    harga pabrik affordable kayu grab DX

    Modél: DX

    bubuka:

    BROBOT log grab DX nyaéta mesin penanganan bahan super-fungsi, nu utamana dipaké dina prosés grabbing jeung nanganan rupa-rupa bahan kayaning pipa, kai, baja, tebu, jsb Dina waktu nu sarua, desain unik na bisa ngonpigurasi kalawan tipena béda mesin, kayaning loaders, forklifts, forklifts telescopic jeung alat-alat sejen, nurutkeun pangabutuh pabrik béda, usaha jeung jalur produksi.Alat ieu kacida éfisién, béaya rendah sareng cocog pikeun kaperluan penanganan bahan dina sagala rupa industri sapertos logistik anu tanggung jawab sareng pergudangan.

  • Efisiensi tinggi parebut kai DXC

    Efisiensi tinggi parebut kai DXC

    Modél: DXC

    bubuka:

    The BROBOT log grapple mangrupakeun alat penanganan efisien sarta portabel kalawan loba kaunggulan.Ieu bisa flexibly dilarapkeun ka tugas penanganan rupa-rupa bahan, kayaning pipa, kai, baja, tebu, jeung sajabana, sarta bisa kalayan gampang minuhan kaperluan penanganan rupa-rupa barang.Dina watesan operasi, urang bisa ngonpigurasikeun tipena béda mesin nurutkeun pangabutuh konsumén pikeun minuhan kaperluan skenario béda.Salaku conto, urang tiasa ngonpigurasikeun alat mékanis sareng fungsi anu béda-béda sapertos loader, forklift, sareng telehandlers pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa dianggo sacara éfisién dina operasi anu béda.Sajaba ti éta, urang ogé bisa nyadiakeun konsumén jeung jasa desain ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan husus konsumén béda.

  • parebut kai kualitas luhur DXE

    parebut kai kualitas luhur DXE

    Modél: DXE

    bubuka:

    BROBOT Wood Grabber mangrupikeun sapotong alat penanganan bahan anu efisien sareng inovatif anu nawiskeun kaunggulan unik pikeun usaha sareng situs konstruksi.Éta dirancang pikeun nanganan rupa-rupa bahan kalebet pipa, kai, baja, tebu sareng seueur deui.Hal ieu ngajadikeun eta hiji sapotong pisan serbaguna pakakas anu bisa tailored ka sarat customer husus.Mesin BROBOT Wood Grabber kalebet rupa-rupa loader, forklift sareng telehandler, anu tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan khusus tina skenario padamelan anu béda.Éféktivitasna aya dina efisiensi tinggi sareng biaya operasi anu rendah, ngabantosan usaha ningkatkeun produktivitas sareng ngaminimalkeun biaya.

  • Luhur-cekelan kai grapples DXF

    Luhur-cekelan kai grapples DXF

    Modél: DXF

    bubuka:

    BROBOT log grab mangrupikeun alat penanganan canggih sareng seueur kaunggulan.Dina hal pamakéan, alat ieu cocog pikeun nanganan rupa-rupa bahan, kaasup pipa, kai, waja, tebu, jeung sajabana.Dina watesan operasi, jenis ieu pakakas bisa ngonpigurasi kalawan mesin béda nurutkeun pangabutuh konsumén, ku kituna pikeun mastikeun yén éta bisa maénkeun peran hadé dina skenario béda.Contona, loaders, forklifts, telehandlers, sarta mesin séjén bisa ngonpigurasi.Desain ngaropéa ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun minuhan sarat parabot maranéhanana.Sagedengeun ti eta, BROBOT log grapple jalan pisan éfisién tur kalawan béaya rendah.Efisiensi luhur alat ieu hartosna langkung seueur padamelan tiasa dilakukeun dina waktos anu tangtu, ningkatkeun efisiensi produksi.

  • Sababaraha model lightweight kecerdasan pickfront

    Sababaraha model lightweight kecerdasan pickfront

    Pickfront BROBOT mangrupikeun pemutus tugas ringan anu efisien pikeun penggali anu beuratna antara 6 sareng 12 ton.Ieu adopts téhnologi motor toothed canggih, nu bisa simplify karya instalasi rupa excavator, sarta dina waktos anu sareng gancang ngaganti alat angkutan, sahingga leuwih merenah tur gancang di loosening operasi.Motor toothed tina mesin loosening boga efisiensi kerja tinggi jeung stabilitas kinerja, nu bisa éféktif ngaronjatkeun kualitas sarta efisiensi operasi loosening.Leuwih ti éta, bahan kualitas luhur sarta prosés manufaktur exquisite mastikeun hirup layanan sarta reliabilitas na.

  • Panggali Tangkal Hidrolik anu tiasa dipercaya sareng serbaguna - BRO Series

    Panggali Tangkal Hidrolik anu tiasa dipercaya sareng serbaguna - BRO Series

    The BROBOT runtuyan diggers tangkal geus masal-diproduksi.Ieu mangrupikeun alat kerja anu kabuktian anu tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah ngagali tangkal.Dibandingkeun sareng alat penggali tradisional, penggali tangkal séri BROBOT gaduh sababaraha kaunggulan, janten anjeun henteu tiasa nempatkeun éta.Anu mimiti, diggers tangkal runtuyan BROBOT boga ukuran leutik tur exquisite, tapi bisa nanggung beban kapasitas badag, sarta beurat pisan lampu, ngarah bisa dioperasikeun dina loaders leutik.Ieu ogé ngandung harti yén éta teu merlukeun loba spasi pikeun nyimpen, jadi Anjeun salawasna bisa nyandak eta sareng anjeun.Nalika anjeun kedah ngalakukeun pagawéan penggalian tangkal, anjeun ngan ukur kedah masang éta gampang sareng anjeun tiasa ngamimitian pangwangunan.

  • Cabang tanpa kabel portabel anu kuat pikeun ngebon

    Cabang tanpa kabel portabel anu kuat pikeun ngebon

    Cabang ragaji mangrupakeun jenis pakakas mékanis loba dipaké dina-efisiensi tinggi meresihan shrubs roadside jeung dahan, trimming pager hirup, mowing, jsb di jalan, karéta, jeung jalan tol.Kalayan diaméter motong maksimal 100mm, mesin tiasa nanganan dahan sareng rungkun tina sagala ukuran kalayan gampang.