Spreader kacida efisien keur Wadahna angkutan barang

Katerangan pondok:

Spreader pikeun Angkutan Wadahna mangrupikeun alat-alat béaya rendah anu dianggo ku forklift pikeun mindahkeun wadah kosong.Unit nu engages wadahna dina hiji sisi wungkul tur bisa dipasang dina forklift kelas 7-ton pikeun kotak 20-suku, atawa forklift 12-ton pikeun wadahna 40-suku.Sajaba ti éta, alat-alat ngabogaan fungsi positioning fléksibel, nu bisa ngangkat peti tina 20 nepi ka 40 suku jeung peti tina sagala rupa ukuran.Alatna basajan sareng gampang dianggo dina modeu telescoping sareng gaduh indikator mékanis (bendera) pikeun ngonci / muka konci wadahna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan inti

Spreader pikeun Angkutan Wadahna mangrupikeun alat-alat béaya rendah anu dianggo ku forklift pikeun mindahkeun wadah kosong.Unit nu engages wadahna dina hiji sisi wungkul tur bisa dipasang dina forklift kelas 7-ton pikeun kotak 20-suku, atawa forklift 12-ton pikeun wadahna 40-suku.Sajaba ti éta, alat-alat ngabogaan fungsi positioning fléksibel, nu bisa ngangkat peti tina 20 nepi ka 40 suku jeung peti tina sagala rupa ukuran.Alatna basajan sareng gampang dianggo dina modeu telescoping sareng gaduh indikator mékanis (bendera) pikeun ngonci / muka konci wadahna.Sajaba ti éta, alat-alat ogé boga fungsi barat-dipasang standar, kaasup instalasi mobil-dipasang, dua vertikal sinkron konci pulas ayun, leungeun telescopic hidrolik nu bisa ngangkat wadah kosong tina 20 sarta 40 suku, hidraulik horizontal shift samping +/-2000, jsb .Pondokna, wadahna spreader mangrupakeun jenis-efisiensi tinggi jeung béaya rendah forklift parabot bantu, nu bisa mantuan usaha nanganan logistik wadahna leuwih merenah tur ningkatkeun efisiensi sarta kualitas operasi logistik.Versatility alat jeung betah pamakéan ngajadikeun eta idéal pikeun usaha tina sagala jenis.

Rincian produk

Spreader pikeun Angkutan Wadahna mangrupakeun kantétan ongkos-éféktif pikeun forklift anu dipaké pikeun mindahkeun peti kosong.Ieu nyambung ka wadahna dina hiji sisi sarta bisa napel boh forklift 7-ton pikeun peti 20-suku atawa forklift 12-ton pikeun peti 40-suku.Salaku tambahan, alat ieu ngagaduhan pungsi posisi anu fleksibel pikeun ngangkat wadah tina sababaraha ukuran sareng jangkungna, mimitian ti 20 dugi ka 40 suku.Alatna gampang dianggo dina modeu telescoping sareng gaduh indikator mékanis pikeun ngonci / muka konci wadahna.Ogé hadir kalawan fitur standar West-dipasang kayaning instalasi mobil-dipasang, dua vertikal disingkronkeun konci pulas ayun, leungeun telescoping hidrolik nu bisa ngangkat wadah kosong boh 20 atawa 40 suku, sarta hidrolik horizontal fungsi shift sisi +/-2000 ka cater mun scenarios.In kasimpulan aplikasi béda, wadah spreader mangrupa kantétan forklift efisien sarta ongkos-éféktif.Éta ngabantosan usaha nyederhanakeun logistik wadah sareng ningkatkeun efisiensi sareng kualitas operasi logistik.Versatility alat sareng betah dianggo janten pilihan idéal pikeun sagala jinis usaha.

Parameter produk

Pesenan Katalog NO. Kapasitas (Kg/mm) Jangkungna total (mm) Wadahna Tipe
551LS 5000 2260 20'-40' Tipe dipasang
tegangan kontrol listrik V Horizonta Puseur Gravitasi HCG Ketebalan efektif V BeuratTon
24 400 500 3200

Catetan:
1. Bisa ngaropea produk pikeun konsumén
2. Forklift perlu nyadiakeun 2 sét sirkuit minyak tambahan
3. Mangga ménta kapasitas mawa komprehensif sabenerna tina forklift / kantétan ti produsén forklift
Pilihan (harga tambihan):
1. kaméra visualisasi
2. posisi controller

tampilan produk

Panyebar-pikeun-Angkutan-Wadahna (1)
Panyebar-pikeun-Angkutan-Wadahna (3)
Panyebar-pikeun-Pangiriman-Wadahna (2)
Panyebar-pikeun-Peti Angkutan (4)

Aliran hidrolik & tekanan

Modél

Tekanan (Bar)

Aliran hidrolik (L / mnt)

MAX.

MIN.

MAX.

551LS

160

20

60

FAQ

1. Q: Naon spreader pikeun wadahna angkutan barang?
A: spreader pikeun wadahna angkutan barang nyaéta sapotong béaya rendah pakakas dipaké pikeun nanganan peti kosong kalawan forklift a.Éta ngan ukur tiasa nyandak wadah dina hiji sisi.Dipasang dina forklift 7-ton, éta bisa mawa wadahna 20-suku, sarta forklift 12-ton bisa mawa wadahna 40-suku.Mibanda mode telescoping pikeun positioning fléksibel tur hoisting peti tina ukuran béda ti 20 nepi ka 40 suku.Mibanda indikator mékanis (bandéra) jeung bisa ngonci / muka konci wadahna.

2. Q: industri nu spreader pikeun wadahna angkutan barang cocog pikeun?
A: panyebaran wadahna kargo cocog pikeun seueur widang sapertos gudang, palabuhan, logistik sareng industri transportasi.

3. Q: Naon ciri tina spreader pikeun wadahna angkutan barang?
Jawaban: The spreader pikeun wadahna angkutan barang téh béaya rendah, éta bisa gampang dipasang dina forklift a, sarta éta leuwih fleksibel jeung merenah ti parabot ngangkat tradisional.Éta ngan ukur peryogi hiji operasi sisi pikeun nyandak wadahna, anu tiasa ningkatkeun efisiensi kerja.

4. Q: Naon métode ngagunakeun spreader pikeun wadahna angkutan barang?
Jawaban: Pamakéan spreader pikeun wadahna angkutan saderhana pisan, ngan ukur kedah dipasang dina forklift.Nalika waktuna nyandak wadah kosong, cukup nempatkeun panyebaran wadahna di sisi wadahna sareng cokot.Saatos wadahna aman disimpen di tempat anu ditunjuk, teras muka konci wadahna.

5. Q: Naon métode pangropéa pikeun spreader pikeun wadahna angkutan barang?
Jawaban: Pangropéa tina spreader pikeun wadahna angkutan barang basajan pisan.Saatos operasi normal, éta ukur perlu inspeksi biasa tur pamaliharaan, kayaning ngagantian timely bagian ruksak, lubrication biasa tur pamaliharaan, jsb ukuran ieu bisa mantuan manjangkeun umur layanan, kinerja sarta efisiensi tina spreaders wadahna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami