Clamps ban pikeun roda Vehicle Pertambangan

Katerangan pondok:

Modle: Panangan ban mobil tambang

bubuka:

Pawang ban mobil pertambangan utamina dianggo pikeun operasi pembongkaran ban mobil pertambangan ageung atanapi super ageung, anu tiasa aman sareng éfisién nyabut atanapi masang ban tina mobil pertambangan tanpa tenaga kerja manual.Genus ieu ngagaduhan fungsi rotasi, clamping, sareng tipping.Salian dipaké pikeun ngabongkar ban mobil tambang, éta ogé tiasa mawa ban sareng nyetél ranté anti skid.Ngurangan inténsitas tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi ban disassembly na assembly, shorten waktu tinggal kandaraan, mastikeun ban jeung kaamanan pribadi, sarta ngurangan biaya kuli usaha.Pamaké tiasa nyaluyukeun produk anu cocog sareng kaayaan kerja dumasar kana kabutuhan kaayaan kerja khusus.Mangga ngartos kinerja produk ngaropéa saméméh operasi.Cocog jeung loader, forklift, auto boom, telehandler mounts.Ieu utamana dipaké dina ngabongkar jeung nanganan ban mesin pertambangan jeung kandaraan pertambangan beurat.Produk ieu ngagaduhan struktur novél sareng kapasitas beban anu ageung, beban maksimal 16 ton, sareng ban penanganan 4100mm.Produk geus diékspor dina bets.


Rincian produk

Tag produk

Fitur tina Ban Handler

1. Mangga ménta beban sabenerna forklift / kantétan ti produsén forklift
2. Forklift perlu nyadiakeun 4 sét sirkuit minyak tambahan,
3. Tingkat instalasi bisa dirobah nurutkeun sarat pamaké
4. Tambahan mendi robah gancang sarta shifts samping bisa ditambahkeun nurutkeun sarat pamaké.
5. panangan ayun kaamanan hidrolik tambahan bisa ditambahkeun nurutkeun sarat pamaké
6. Awak utama bisa diputer 360 ° jeung roulette bisa tilted 360 ° nurutkeun sarat pamaké.harga tambahan
7: * RN, pikeun awak utama muterkeun 360 ° * NR, pikeun roulette muter 360 ° * RR, pikeun awak utama jeung roulette muter 360 °.

Aliran jeung tekanan syarat

Modél

Nilai tekanan

Nilai aliran

maksimal

Minimal

maksimal

30C/90C

200

15

80

110C/160C

200

30

120

Parameter produk

Tipe

Kapasitas Angkut (kg)

Rotasi awak Pdeg.

roulette spin adeg.

A (mm)

B (mm)

W (mm)

ISO (kelas)

Horizontal puseur gravitasi HCG (mm)

Leungitna jarak beban V (mm)

Beurat (kg)

20C-TTC-C110

2000

40

100

600-2450

1350

2730

IV

500

360

1460

20C-TTC-C110RN

2000

360

100

600-2450

1350

2730

IV

500

360

1460

30C-TTC-C115

3000

40

100

710-2920

2400

3200

V

737

400

2000

30C-TTC-C115RN

3000

360

100

710-2920

2400

3200

V

737

400

2000

30C-TTC-C115RR

3000

360

360

710-2920

2400

3200

V

737

400

2000

35C-TTC-N125

3500

40

100

1100-3500

2400

3800

V

800

400

2250

50C-TTC-N135

5000

40

100

1100-4000

2667

4300

N

860

600

2600

50C-TTC-N135RR

5000

360

360

1100-4000

2667

4300

N

860

600

2600

70C-TTC-N160

7000

40

100

1270-4200

2895

4500

N

900

650

3700

90C-TTC-N167

9000

40

100

1270-4200

2885

4500

N

900

650

4763

110C-TTC-N174

11000

40

100

1220-4160

3327

4400

N

1120

650

6146

120C-TTC-N416

12000

40

100

1270-4200

3327

4400

N

1120

650

6282

160C-TTC-N175

1600

40

100

1220-4160

3073

4400

N

1120

650

6800

tampilan produk

FAQ

Q: Alat-alat naon anu biasana dianggo panangan ban treuk pertambangan?

A: Pertambangan clamps ban treuk cocog pikeun loaders, forklifts, leungeun otomatis, transplanters pompa hidrolik jeung alat lianna.

 

Q: Naon fungsi utama panangan ban treuk pertambangan?

A: Pertambangan treuk ban Handler utamana dipaké pikeun nyoplokkeun tur nanganan mesin pertambangan jeung ban kandaraan pertambangan beurat.

 

Q: Naon kapasitas beban maksimum panangan ban treuk pertambangan?

A: Kapasitas beban maksimum clamp ban treuk pertambangan nyaéta 16 ton.

 

Q: Naon panjangna ngolah ban tina panangan ban treuk pertambangan?

A: Panjang ban anu clamp ban treuk pertambangan tiasa dicekel nyaéta 4100mm.

 

Q: Naon fitur struktural pertambangan treuk ban Handler?

A: The pertambangan treuk ban Handler boga struktur novel sarta kapasitas beban-bearing badag.

 

Q: Naon kaunggulan tina pertambangan treuk ban Handler?

A: Pertambangan clamps ban treuk boga kapasitas beban badag, kamampuhan pikeun nanganan ban badag, sarta struktur novel.

 

Q: Kumaha ngagunakeun klip ban treuk pertambangan?

A: Lamun maké treuk tambang clamp ban, éta perlu dipasang dina alat-alat nu saluyu, lajeng nganggo clamp ka clamp ban jeung mindahkeun ka posisi nu kudu diolah.

 

Q: Sabaraha harga klem ban treuk pertambangan?

A: Harga klem ban treuk pertambangan kedah dievaluasi dumasar kana modél sareng konfigurasi anu béda.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami